B & C Administratie- en Adviesburo
Introductie > De administratie > Aanleveren gegevens, spelregels

Aanleveren gegevens, spelregels

 

Doen wij een administratie dan maken wij afspraken hoe gegevens in één slag en efficiënt overgedragen kunnen worden. Dit kan op de volgende manieren:

Boekingsstukken:

1.       Elektronisch;

2.       Op papier;

3.       Als 1 en 2 gemengd.

Ad 1: Elektronisch kan gewoon gescand aan ons naar een mailadres dat wij opgeven. Wij verzorgen de verwerking verder. Geen dure scan-abonnementen per bonnetje dus, geen poespas;

Ad 2: Op papier. Per post, in de brievenbus of even aanreiken bij ons. Even een kopje koffie dan en wat persoonlijk contact stellen wij zeer op prijs

Ad 3: Spreekt voor zich natuurlijk.

 

Aanlevering data:

Data (bankrecords e.d.) kan alleen bij ons langs elektronische weg aangeleverd worden. Wij spreken samen af om de hoeveel tijd wij de data aangeleverd willen krijgen. Dit neemt zeer weinig tijd (in de meeste gevallen enkele minuten) voor de klant in beslag.

Voor vele banken maar ook  kassasystemen etc. programmeren wij zelf onze interfaces met ons systeem zodat er geen gegevens verloren gaan en er een zeer soepele en snelle dataoverdracht is verwezenlijkt. Ook van meerdere veelgebruikte boekhoudpakketten hebben wij conversieprogrammatuur geschreven die wij direct in onze software inlezen.

Als de gegevens zijn verwerkt en compleet dan is er de keuze voor een rechtstreekse overdracht voor de belastingaangifte IB of VPB naar de belastingdienst.