B & C Administratie- en Adviesburo
Introductie > Belastingaangifte Particulier

Belastingaangifte Particulier

 

B & C Administratie- en Adviesburo is gespecialiseerd in het invullen van aangifte Inkomstenbelasting van particulieren.

Uw aangifte Inkomstenbelasting en Premies Volksverzekeringen (belastingaangifte) dient u voor 1 april in te leveren bij de Belastingdienst over het jaar ervoor.

B & C Administratie- en Adviesburo kan u daarbij van dienst zijn door deze voor u, uw partner en kinderen in te vullen. Heeft u daar geen tijd voor, dan kunt u uw dossier ook opsturen en wordt uw aangifte op kantoor ingevuld en na verwerking geretourneerd.

Doordat we met geavanceerde software werken berekenen wij direct het meest optimale resultaat van teruggaaf of bijbetaling aan de Belastingdienst. Ook bepalen wij of het voor u voordelig is om wel of geen fiscaal partnerschap aan te gaan.

Wij vullen de meeste soorten belastingaangiften in die er zijn: P biljetten voor particulieren, C biljetten voor Nederlanders in het buitenland, M biljetten voor Nederlanders die emigreren of immigreren, F biljetten bij overlijden en W biljetten voor freelancers en ondernemers. 

 

Submenu